Tények

 

A LABOR ( 2013 )

 

Doktor G rendelőjének titkos laboratóriumában kifejlesztette a minden tudás szérumát, amire minden korban vágytak az emberek.Ennél jobban már csak a halhatatlanság, avagy az örök élet titka foglalkoztatatta az emberiséget. Doktor G távollétében 60 perc áll a csapatok  rendelkezésére, hogy felkutassák a sokat érő szérumot!  Ehhez azonban jó csapatmunkára, folyamatos kommunikációra, leleményességre, ügyes kezekre van szükség!Gyere el, éld át, teljesítsd a küldetést! Légy a csapat tagja!Nyomás utána!!!

Ha a játékot jellemezni kellene, csak körülírni tudnánk: nyomozós, kijutós, élő stratégiai csapatjáték, igazi élményprogram 60 percben.

Játékunkat 2-5 fős csapatok játszhatják. Nemtől függetlenül bárki lehet csapattag 0-100 éves (14 év alatt szülői felügyelettel) korig.A feladat a küldetés végrehajtása, amihez logikai lépések egymásutánja vezet. Használd a berendezési tárgyakat, hasznosíts mindent, ami használhatatlannak tűnik.

Nem kell más, csak némi találékonyság, helyzetfelismerés, no meg jókedv.

 

MÁS-VILÁG (2015)

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel megnyitott „kijutós” kalandpályánk.

A kerettörténet egyszerű: egy erdei kirándulás alkalmával egy romos házhoz érve vonzza a kaland, a kíváncsiság a résztvevőket. Belépve az elhagyatott épületbe bezáródik az ajtó, s minden megelevenedik, amitől tartottunk…innentől egy cél van: kijutni minél hamarabb. A Más-világ harc az idővel, a technikával, a misztikusnak, ijesztőnek vélt vagy csak annak ható környezettel.

Amit itt kaphatsz: borzongást, adrenalin szint emelkedést, késztetést a menekülésre, egy órás élményprogramot. A lényeg: meneküljetek a helyzetekből, a helyről.

A játékot maximum 4 fős csapatok játszhatják.

Figyelmeztetés! A játék 16 éven aluliaknak és gyengébb idegzetűeknek nem ajánlott, ugyanis a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatások jelennek meg a program során.

 

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com